Szabályozástechnika

A korszerű, hatékony háztartási energiahasznosító berendezések együttműködés nélkül olyanok lehetnek, mint a jól kialakított, tökéletes dinamikájú sportautó, megfelelő pilóta nélkül. Míg a sportautónál a pilóta tölti be a rendszer összehangolását (a beépített elektronikát leszámítva), addig az ingatlanunknál ezt kénytelenek vagyunk egy jól kiválasztott, megfelelően behangolt szabályozó berendezésre bízni. Tesszük ezt azért, mert nem szeretnénk folyton a kazánházban ücsörögni, hogy minden pillanatban megfelelően állíthassuk be a rendszert. Természetesen minél több egységből áll az energetikai rendszerünk, annál nagyobb tudású szabályozó berendezést kell választanunk, hogy minden igényt ki tudjon elégíteni. A szabályozó egységek tárháza meglehetősen nagy, abból a megfelelőt kiválasztani embert próbáló feladat.

Ennek fényében mindenképpen érdemes a területen jártas szakemberek véleményét kikérni és megfontolni. Amennyiben az elképzelések nyugvópontra jutottak, készséggel segítünk a megtervezésben és kivitelezésben egyaránt.

Vállaljuk

  • Lakások, társasházak energetikai rendszerének optimális szabályozhatóságát, a meglévő szabályzási rendszer kiegészítését, vagy módosítását,
  • hőközpontok, megújuló energiára épülő berendezések rendszerbe integrálását,
  • komfortnövelést és költségcsökkentést tudunk elérni megfelelő szabályzó beépítésével,
  • igényeknek megfelelően, akár helységenkénti szabályzást is meg tudunk valósítani,
  • alternatív energiát hasznosító berendezés integrálását.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fent leírt lehetőség, kérem, keressen minket a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeink valamelyikén.