Bemutatkozás

Mindenekelőtt

engedje meg, hogy áttekintést adjunk vállalkozásunkról:

Saját magam villanyszerelőként és informatikusként dolgoztam, majd 2005 végén vált egyértelművé a szakmai továbblépésem iránya. Munkáim során űrt véltem fölfedezni a megújuló energiaipari, a szellőzéstechnikai, és szabályozástechnikai kivitelezések terén, ezért továbbképeztem magam ezen irányokba.

Ezek alapján édesapámmal karöltve 2007 nyarán hoztuk létre közös cégünket.

További bővülés 2009 decemberében következett be, aminek köszönhetően immáron a villanyszerelés mellett az épületgépészet terén is mesteri szinten tudunk helyt állni.

Célkitűzésünk

Közös célkitűzésünk, hogy minőségi munkát adhassunk át a megrendelőnek, és mindezt korrekt áron kalkuláljuk. A minőségi munkával szeretnénk elérni az Ön teljes elégedettségét, korrekt árainkkal pedig az Ön igényét szeretnénk felébreszteni, hogy visszatérjen hozzánk.

Elhivatottságunk

Meggyőződésünk, hogy az építőipar az egyik zászlóshajója országunk gazdasági életének. Ezt az utóbbi években több súlyos találat is érte, aminek következtében számos vállalkozás ellehetetlenült. Azonban bármilyen nehéz helyzetbe is került az utóbbi években az építőipar, bízom benne, hogy az energiaszektor aprólékos átalakításában Önnel együtt mi is részt tudunk vállalni. A gazdaság általános fejlődéséhez így együtt hozzájárulunk, amint korszerűsítjük elavult fűtési és energiahasznosító rendszereinket.

Ebben az újjáépítési munkában szeretnénk az Ön partnerei lenni, hogy elkötelezettségünket közös erővel képviselhessük.